Скандинавско легло Комфорт/Легла Тед

продукт с безплатна доставка

размер
вноска/м.
месеци
160/200 см.
360 лв.
10
180/200 см.
400 лв.
10


Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Декларация по ЗЗЛД
Обща информация за лизинга на Уни Кредит
Някои често задавани въпроси.

размер
вноска/м.
месеци
160/200 см.
360 лв.
10
180/200 см.
400 лв.
10


Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Искане-декларация по Закона за защита на личните данни
Обща информация за лизинга на TBI

При закупуване на изплащане с 0% лихва първата вноска се заплаща при кандидатстване

Скандинавско легло Комфорт/Легла Тед

Моля, изберете размер за да видите цената.
Цена за избран размер: лв.
ВАЖНО - промоции не се комбинират

Скандинавско легло Комфорт

В търсене на елегантния и изчистен стил, с който са известни мебелите от севера, а и в търсене на смисъла, който хората с развити ценности влагат в тях, създадохме модела Шведски комфорт (Swedish comfort).

В меката основа е заложен класическият „бонел пакет”. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция. Второто ниво, матракът, е със сърцевина от индивидуално пакетирани пружинки – феноменална концепция, въведена от лидера Vi-Spring, която променя представите за лукс и комфорт в световен мащаб. Тази система от независимо движещи се малки пружинки, всяка една поставена в отделно джобче, позволява да се постигне „независимост” на точките на натиск, като напрежението, оказвано от една част на тялото не се предава на други негови части. Различните зони на натиск са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло и добавят усещането за стабилност и комфорт.

Концепцията е допълнена от топ матрак, изработен от латекс, мемори пяна или високоеластична HR пяна – за постигане на галеща мекота в пропорция, която не нарушава цялостните ортопедични характеристики на конструкцията на леглото.

Серия Скандинавски легла

Цялостна концепция за ненадминат комфорт „Комфортен е не „мекият” матрак, а този, който обгръща и поддържа всяка една част на тялото от главата до пръстите на краката, без да създава нито една точка на напрежение”. Скандинавските легла са едни от качествените мебели по отношение на майсторска изработка и визия.

По традиция в скандинавските страни и северната част на западна Европа се отделя сериозно внимание на дома и комфорта на спане. Елегантността е разположена в задушевното лично пространство на спалнята, в изчистените форми и в несравнимия комфорт. Скандинавците се стараят да си подсигурят най-добрите възможни условия за сън и възстановяване, с пълното разбиране, че качественият сън е качествен живот. От средата на миналия век, мебелният дизайн в тази част на Европа поема път на развитие в посока опростяване, минимализъм и функционалност. И точно този опростен, но забележителен дизайн дава тласък на модерното разбиране, че семплият функционален стил е сам по себе си превъзходен. Nordic Collection събира в себе си философията на фирмата, че добрият сън наистина има силата да промени целия живот и опита, натрупан в търсене на перфектния комфорт.
Цените са с безплатна доставка и монтаж.

k1
k2
k3

Седмични промоции

Месечни промоции