Скандинавско легло Делукс /Легла ТЕД

продукт с безплатна доставка

размер
вноска/м.
месеци
160/200 см.
490 лв.
10
180/200 см.
560 лв.
10


Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Декларация по ЗЗЛД
Обща информация за лизинга на Уни Кредит
Някои често задавани въпроси.

размер
вноска/м.
месеци
160/200 см.
490 лв.
10
180/200 см.
560 лв.
10


Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Искане-декларация по Закона за защита на личните данни
Обща информация за лизинга на TBI

При закупуване на изплащане с 0% лихва първата вноска се заплаща при кандидатстване

Скандинавско легло Делукс /Легла ТЕД

Моля, изберете размер за да видите цената.
Цена за избран размер: лв.
ВАЖНО - промоции не се комбинират

Скандинавско легло Делукс

Ефектът на доказано най-ортопедичната система на индивидуално пакетираните пружинки е удвоен в супер луксозния вариант Шведско легло De Luxe, създадено от миниатюрни малки пружинки в отделни джобчета, със 7 зони на комфорт, разположени на два реда.

С идеята да се създаде идеална грижа за тялото, леглото е конструирано с многостепенна система за поддръжка. Наслагването на различни елементи като технология и изработка, както и пружинните пакети в отделните части на леглото, поемат и разпределят натиска на тялото, и то по един динамичен начин, като „реагират” едновременно с всяко ваше движение. Такава хармония не може да се постигне с никоя друга известна досега технология или материал, тъй като про всички други преместването на тялото по повърхността на матрака среща съпротивлението на самия материал (латекс, дунапрен, виско-еластик и др.), на който му е необходимо време, за да „заеме” новата ви позиция. В този смисъл, ние използваме благоприятните и ценни характеристики на тези „меки” материали, за да подсилим комфорта, създаден от многопластовата пружинна система. Те прецизно обогатяват структурата на леглата като допълнителни слоеве, за да придадат необходимото чувство на разкош и несравним комфорт.

Серия Скандинавски легла

Цялостна концепция за ненадминат комфорт: „Комфортен е не „мекият” матрак, а този, който обгръща и поддържа всяка една част на тялото от главата до пръстите на краката, без да създава нито една точка на напрежение”. Скандинавските легла са едни от най-качествените мебели по отношение на майсторска изработка и визия. По традиция в скандинавските страни и северната част на западна Европа се отделя сериозно внимание на дома и комфорта на спане. В задушевното лично пространство на спалнята, леглата се характеризират с изчистени форми и несравнимия комфорт. Осигуряването на възможно най-добрите условия за сън и възстановяване, с пълното разбиране за тяхната роля, буквално може да промени целия ви живот. От средата на миналия век мебелният дизайн в тази част на Европа поема път на развитие в посока опростяване, минимализъм и функционалност. И точно този опростен, но забележителен дизайн дава тласък на модерното разбиране, че семплият функционален стил е сам по себе си превъзходен, като продължава да прави скандинавския тип обзавеждане предпочитано и популярно и днес.

Nordic Collection събира в себе си философията на фирмата, че добрият сън наистина има силата да промени целия живот, и опита, натрупан през годините на развитие в търсене на перфектния комфорт. След дългогодишни наблюдения и изпробване на най-качествените образци на най-добрите майстори на легла по света, екипът на ТЕД успя да формулира своето разбиране за пълноценни сън и почивка. В същността му стои виждането, че е необходима цялостна система, в която всеки един от елементите да допринася за постигането на усещането, че притежавате перфектното легло.
Цените са с безплатна доставка и монтаж.

k2
k1
д4

Седмични промоции

Месечни промоции