Скандинавско Моторно Легло/Моторни легла ТЕД

продукт с безплатна доставка

размер
вноска/м.
месеци
90/200 см.
380 лв.
10
160/200 см.
640 лв.
10
180/200 см.
750 лв.
10


Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Декларация по ЗЗЛД
Обща информация за лизинга на Уни Кредит
Някои често задавани въпроси.

размер
вноска/м.
месеци
90/200 см.
380 лв.
10
160/200 см.
640 лв.
10
180/200 см.
750 лв.
10


Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Искане-декларация по Закона за защита на личните данни
Обща информация за лизинга на TBI

При закупуване на изплащане с 0% лихва първата вноска се заплаща при кандидатстване

Скандинавско Моторно Легло/Моторни легла ТЕД

Моля, изберете размер за да видите цената.
Цена за избран размер: лв.
ВАЖНО - промоции не се комбинират

Скандинавско Моторно Легло

Скандинавските легла са едни от качествените мебели по отношение на майсторска изработка и визия. В последните години набират популярност така наречените „моторни легла”, т.е. легла с вграден моторен механизъм, които ви помагат да заемете най-удобната за вас поза. Забравете за високите възглавници, поставяни под различни части на тялото! Nordic Motor Bed ще изпълни вашата спалня с топлота и уют, а удобството, което ще ви донесе, има само един неприятен страничен ефект – няма да пожелаете да станете от него.

При разработката на това легло сме заложили на няколко основни принципа:

Атрактивен дизайн за потребителя
Опростен производствен дизайн
Представителен дизайн за магазините
Художествен дизайн, който отговаря на колекция Nordic
Дизайн, който не вреди на околната среда

Цялата концепция е базирана на идеята да се създаде мобилен тип легло, за пълен комфорт и опция за приспособяване към индивидуалните предпочитания на клиента. Именно заради това сме инвестирали средства и енергия а подробно изследване на ергономичните, технически, функционални и дори зрителни решения, необходими за направата на подобен продукт. Взаимствали сме и ценен опит от нашите партньори в Холандия и Германия.

Леглото се състои от 4 части – основа с моторен механизъм, матрак, топ матрак и табла. Отделните части са създадени в идеална комбинация, с внимателен подбор на вложените материали, като се допълват взаимно, за да ви донесат усещането за неустоим комфорт. Серия Скандинавски легла: цялостна концепция за ненадминат комфорт „Комфортен е не „мекият” матрак, а този, който обгръща и поддържа всяка една част на тялото – от главата до пръстите на краката, без да създава нито една точка на напрежение”.

Скандинавските легла са едни от най-качествените мебели по отношение на майсторска изработка и визия. По традиция в скандинавските страни и северната част на западна Европа се отделя сериозно внимание на дома и комфорта на спане. В задушевното лично пространство на спалнята, в изчистените форми и несравнимия комфорт се крият тайните на здравословния сън и ефективното възстановяване. От средата на миналия век мебелният дизайн в тази част на Европа поема път на развитие в посока опростяване, минимализъм и функционалност. И точно този опростен, но забележителен дизайн дава тласък на модерното разбиране, че семплият функционален стил е сам по себе си превъзходен, като продължава да прави скандинавския тип обзавеждане предпочитано и популярно и днес.

Nordic Collection събира в себе си философията на фирмата, че добрият сън наистина има силата да промени целия живот на човек и опита, натрупан през годините на развитие в търсене на перфектния комфорт. След дългогодишни наблюдения и изпробване на най-качествените образци на най-добрите майстори на легла по света, екипът на ТЕД успя да формулира своето разбиране за абсолютния лукс на съня и качеството на почивка. В същността му стои виждането, че е необходима цялостна система, в която всеки един от елементите да допринася за постигането на усещането, че притежавате перфектното легло.
Цените са с безплатна доставка и монтаж.

м1
м3

Седмични промоции

Месечни промоции