продукт с безплатна доставка

Възглавница Дормео Мемосан V2

Цена: 89.90 лв.
ВАЖНО - промоции не се комбинират

Анатомична възглавница с класическа форма с Мемори пяна. Мемосан Класик е подходяща за хора от всяка възраст, тъй като еластичната й структура осигурява опора на врата и главата, независимо от теглото и възрастта.
Мека и еластична възглавница, подходяща за всяка възраст
Възглавница Мемосан Класик е удобна възглавница с класическа форма, с Мемори пяна. Предлага анатомична опора за гръбначния стълб, главата, раменете и осигурява почивка за мускулите. Мемори пяната се моделира спрямо врата по време на спане, което позволява спокоен и лек сън.

Създадена е за хора, които предпочитат да спят по корем, както и за всички, които харесват стандартните, класически по форма възглавници, а същевременно височината й може да се регулира за оптимален комфорт.

Мемосан Класик съдържа чувствителна към топлина Мемори пяна, която винаги възвръща първоначалната си форма. Възглавницата се наглася спрямо личните предпочитания. Може да я сгъваш, мачкаш или навиваш, но тя ще си възстанови напълно първоначалната си форма след употреба.

Еластичността на Мемори пяната гарантира, че възглавницата не се сляга по време на сън, в резултат на което осигурява опора през цялата нощ и здрав сън.

Знаеш ли че …?
Класическата възглавница Дормео Мемосан Класик спомага за облекчаване на болките в областта на гърба. Просто легни на една страна и постави възглавницата между коленете си. Използвана по този начин, възглавницата облекчава натоварените мускули, а позата е удобна и безопасна за коленете.

Облекчава болката и осигурява удобен сън
Възглавницата Дормео Мемосан Класик е създадена, за да се променя според индивидуалните ти форми и характеристики, за да осигури пълно удобство. Тя е подходяща за всички поколения. По-възрастните я предпочитат, защото имат нужда от надеждна опора по време на сън, която да облекчи ставните и костните им болки. За по-младите осигурява здравословна и анатомична среда, за да се възстановят напълно от стреса и напрегнатото ежедневие. Възглавницата от Мемори пяна предотвратява болката във врата, предизвикана от неестествената позиция на тялото по време на сън, от прекалено дългата продължителност на съня или лош матрак.

Освен това Мемосан Класик:
поддържа тялото в правилна позиция по време на сън, защото осигурява правилно разположение на главата, врата, раменете и гръбнака
намалява сутрешните схващания и болките в мускулите на раменната област
регулира се спрямо позата по време на сън и според позицията на главата, което намалява натоварването върху чувствителните части на тялото (тила, мускулите на врата и раменете, гръбначната област)
подобрява качеството на съня от първата вечер
За всички, които обичат да спят по корем
Възглавницата Дормео Мемосан Класик е подходяща за всички пози по време на сън, но е особено препоръчителна за хора, които спят по корем. Тази поза изисква ниска възглавница, за да се избегне вдигането на врата в неестествена позиция, което би довело до напрежение на мускулите и болки във врата и гръбнака, а понякога и до главоболие.

Седмични промоции

from 1576.05 лв. (от 157.61 лв./м.)

Производител Magniflex

Колекция матраци с технология Stretching – разработка на фабрика МАГНИФЛЕКС съвместно с институт Сарагоса ,Испания. Матрак ,който отпуска тялото и […]

- 5%
 
from 1759.12 лв. (от 175.91 лв./м.)

Производител Magniflex

Armonia Dual e средно твърд матрак с впечатляващ италиански дизайн. Уникален е със своя вграден топ матрак от Memory FoamHD® […]

- 12%
 
from 1322.10 лв. (от 132.21 лв./м.)

Производител Magniflex

Magnigel Dual е мек матрак – изключителна комбинация от три вида пяна и Dual Core® система за оптимален комфорт на […]

- 10%
 
 

Месечни промоции

from 1079.10 лв. (от 107.91 лв./м.)

Производител Magniflex

Figaro by Pierre Cardin е двулицев матрак със средна твърдост и високотехнологично двуслойно ядро, което предоставя балансирана опора. То съчетава […]

- 10%
 
from 899.10 лв. (от 89.91 лв./м.)

Производител Magniflex

Terra Dual е ново попълнение в гамата на марката и предлага технологията Dual Core, кято позволява на двамата партньори да […]

- 10%
 
from 1127.06 лв. (от 112.71 лв./м.)

Производител Magniflex

Comfort Dual е матрак с иновативната Dual Core система позволяваща избор на различни нива на твърдост в един матрак. Той е […]

- 6%