Матраци Dormeo

Матраци
Добрият сън – достъпен за всеки! Избери най-подходящия матрак за теб и твоето семейство.
Всички матраци Дормео имат:
гаранция до 15 г.
30 дни тест период
безплатна доставка
0% лихва
Матраци Дормео Голд София/Мемори матраци Голд
from 499.00 лв.

луксозния матрак Дормео Голд Колекцията Дормео Голд е създадена съвместно с известната треньорка по зимни кънки Татяна Тарасова, за да […]

Матраци Дормео София/Матрак Ай Мемори Силвър
from 499.90 лв.

Революционно двойно ядро за здравословен сън Матракът Дормео айМемори Силвър е с революционно двойно ядро и осигурява пълноценен и здравословен […]

Матрак Дормео – Соя
from 889.90 лв.

Дормео Соя е най-твърдият матрак в семейството на Дормео. Ядрото му е от Екосел, който е уникален на пазара, защото е твърд и лек, а същевременно предлага на тялото ви идеална опора и гарантира спокоен сън през цялата нощ.

Матрак Дормео – Мемори 6+14
from 769.90 лв.

Дормео Мемори 6+14 е ново поколение най-висококачествен, стилен матрак, който се отличава със специфичната си структура и предлаган комфорт.

Матрак Дормео – Ортопедик
from 269.90 лв.

Дормео Ортопедик е сред най-твърдите матраци в серията матраци Дормео. Иновативното ядро от ЕЛИОСЕЛ пяна е твърдо, леко и ефирно, то осигурява добра опора на тялото ви.

Матрак Дормео – Комфорт
from 329.90 лв.

Сърцевината от иновативна ЕКОСЕЛ пяна е уникална на пазара, защото е здрава, лека и осигурява добра проветривост, като същевременно позволява на тялото ви да получи пълен отдих и качествен сън.

Матрак Дормео – Мемори 2+12
from 419.90 лв.

Матракът Мемори 2+12 е изграден от най-модерните материали с положително въздействие върху съня и настроението.

Матрак Дормео – Ай Мемори Силвър
from 499.90 лв.

Матракът Дормео айМемори Силвър с революционното си двойно ядро, модерни материали, иновационен дизайн и технологии ви предлага съвременен и здравословен сън.

Матрак Дормео – Мемори 2+12 силвър
from 429.90 лв.

Матракът 2+12 Силвър Плюс е комбиниран матрак, произведен от Екосел и мемори пяна – материали, които имат ползотворно влияние върху съня и общото ви благосъстояние.